HERROEPINGSRECHT

download herroepingsformulier

WETTELIJK

RETOURNEREN

U HEEFT HET RECHT UW BESTELLING TOT 14 DAGEN NA ONTVANGST ZONDER OPGAVE VAN REDEN TE ANNULEREN. U HEEFT NA ANNULERING NOGMAALS 14 DAGEN OM UW PRODUCT RETOUR TE STUREN. U KRIJGT DAN HET VOLLEDIGE ORDERBEDRAG INCLUSIEF VERZENDKOSTEN GECREDITEERD. ENKEL DE KOSTEN VOOR RETOUR VAN U THUIS NAAR DE WEBWINKEL ZIJN VOOR EIGEN REKENING. INDIEN U GEBRUIK MAAKT VAN UW HERROEPINGSRECHT, ZAL HET PRODUCT MET ALLE GELEVERDE TOEBEHOREN EN – INDIEN REDELIJKERWIJZE MOGELIJK – IN DE ORIGINELE STAAT EN VERPAKKING AAN OOSTERSPARFUM GERETOURNEERD WORDEN. OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DIT RECHT KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA OOSTERSPARFUM@HOTMAIL.COM OF U KAN OP ONS SITE DE RETOURAANVRAAGFORMULIER DOWNLOADEN, INVULLEN EN OPSTUREN.

WIJ ZULLEN VERVOLGENS HET VERSCHULDIGDE ORDERBEDRAG BINNEN 14 DAGEN NA AANMELDING VAN UW RETOUR TERUGSTORTEN MITS HET PRODUCT REEDS IN GOEDE ORDE RETOUR ONTVANGEN IS.

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

A. BIJ VERZEGELDE PRODUCTEN, WANNEER DE VERZEGELING VERBROKEN IS ZIJN DEZE PRODUCTEN NIET RETOURNEERBAAR.

B AANGEPASTE GEUREN OF SPECIAAL VOOR DE KLANT AFGESTEMDE GEUR DAT OP VERZOEK VAN DE KLANT IS GEGAAN.

C. TESTERS EN SAMPLES.

D. GEKOCHTE PRODUCTEN DIE VOLDOEN AAN ALLE VOORWAARDES ZIJN RETOURNEERBAAR EN DAAR GELDT VOOR DAT U HET VOLLEDIGE ORDERBEDRAG INCLUSIEF VERZENDKOSTEN TERUGGESTORT KRIJGT, MAAR ALS DE BESTELDE ORDER BESTAAT UIT SAMPLES EN TESTERS OF ANDERE HYGIÊNISCHE PRODUCTEN DIE NIET RETOURNEERBAAR ZIJN ZAL ENKEL HET DAADWERKELIJKE BETAALDE BEDRAG VOOR HET PRODUCT EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN TERUGGESTORT WORDEN.

E. PRODUCTEN DIE ANDERS ZIJN ZOALS BEDOELD IS NA FABRICAGE EN ZO ZIJN GEKOCHT DOOR KLANT EN HIJ ALVORENS KENNIS VAN HEEFT GEHAD VOOR DE KOOPOVEREENKOMST, WETENDE DAT DAT ONDERDEEL IS VAN DE KOOPOVEREENKOMST.

EEN AANTAL WETTELIJKE BEPALINGEN DIE VAN TOEPASSING KUNNEN ZIJN

DE CONSUMENT HEEFT GEEN RECHT OP ONTBINDING BIJ:1.DE LEVERING VAN VOLGENS SPECIFICATIES VAN DE CONSUMENT VERVAARDIGDE ZAKEN, DIE NIET GEPREFABRICEERD ZIJN EN DIE WORDEN VERVAARDIGD OP BASIS VAN EEN INDIVIDUELE KEUZE OF BESLISSING VAN DE CONSUMENT, OF DIE DUIDELIJK VOOR EEN SPECIFIEKE PERSOON BESTEMD ZIJN.
2.DE LEVERING VAN ZAKEN DIE NIET GESCHIKT ZIJN OM TE WORDEN
TERUGGEZONDEN OM REDENEN VAN GEZONDHEIDSBESCHERMING
OF HYGIËNE EN WAARVAN DE VERZEGELING NA DE LEVERING IS VERBROKEN.


OOSTERSPARFUM.NL
B. AAKOUK
KONING WILLIAMSTRAAT 81
1502 RJ ZAANDAM
INFO@OOSTERSPARFUM.NL
0623352913
KVKNR: 6421493