fbpx

BEZORGINGEN BINNEN EUROPA

GEWOONLIJK WORDT UW PAKKET BINNEN 2 WERKDAGEN BEZORGD

Wij leveren in Nederland, België , Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk.

Zendingen naar Duitsland , Frankrijk en Luxemburg duren gewoonlijk tussen de 2 en 4 werkdagen.  Naar het Verenigd koninkrijk kan langer als 4 werkdagen duren.

Onze levertijden voor Nederland en Belgie zijn gewoonlijk 1 tot 2 werkdagen

De tarieven voor pakketzendingen binnen Nederland zijn 6,50 Euro. Voor de brievenbuszendingen betaalt u 4 Euro. (testers en agarhout bv.). Voor bestellingen in Nederland vanaf 75 Euro geldt gratis verzending.

De tarieven voor pakketzendingen naar Belgie zijn  10 Euro. Voor de brievenbuszendingen betaalt u vanaf 8,50 Euro. (testers en agarhout). Voor bestellingen naar Belgie geldt vanaf 120 Euro  gratis verzending.

De tarieven voor pakketzendingen naar Duitsland zijn  10 Euro. Voor de brievenbuszendingen betaalt u ook 10 Euro. (testers en agarhout). Voor bestellingen naar Duitsland geldt vanaf 120 Euro  gratis verzending.

De tarieven voor pakketzendingen naar Frankrijk zijn  15 Euro. Voor de brievenbuszendingen betaalt u ook 15 Euro. (testers en agarhout bv.). Voor bestellingen naar Duitsland geldt vanaf 160 Euro  gratis verzending.

De tarieven voor pakketzendingen naar Verenigd Koninkrijk zijn  16 Euro. Voor de brievenbuszendingen betaalt u ook 16 Euro. (testers en agarhout bv.). Voor bestellingen naar het Verenigd Koninkrijk geldt vanaf 175 Euro  gratis verzending

Wij hebben de snelste bezorgtijden voor alle bestellingen en bezorgingen binnen Europa.

Wanneer u bestelt ontvangt u direct een mail met de bevestiging van uw bestelling en ook een track en trace code waarmee u uw pakket nauwlettend kan volgen. U kan dan ook via de track en trace-pagina de verzendlocatie en tijdstip van leveren aanpassen.

Het kan soms langer als twee werkdagen duren vanwege bv. een lockdown en extreme drukte bij de bezorgdiensten. Wij vragen uw begrip daarvoor.

 

De waardering van oostersparfum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 359 reviews.