fbpx

OVER ONS

Oostersparfum is een Nederlandse webshop die een groot aanbod heeft aan Arabische parfum(erie) en alles wat daarbij komt kijken. Wij opereren vanuit Nederland en we leveren in heel Europa waar dat mogelijk is.

Oostersparfum.nl is opgericht in 2020 en wij streven ernaar om de klanten een sensationele ervaring te bieden zoals men dat kent in het oosten en dan met name in de arabische wereld.

We hebben het natuurlijk over OUDH.

Wij verkopen parfum en pure parfumolie waarin echte oudh is verwerkt. Wij specialiseren ons in echte oudh en in andere echte natuurlijke ingredienten zoals ambergris en roos. Wij hebben bijvoorbeeld echte agarhout stokjes in onze assortiment. Die kunt u op een kooltje branden om de sensationele oudh-aroma te verkrijgen.

Wij zijn officiele distributeurs van het merk Maison Anthony Marmin en Tiba perfumes. De producten van deze parfumhuizen zijn vervaardigd uit natuurlijke ingredienten en veel van deze parfumproducten zijn op oliebasis, zonder alcohol en puur geconcentreerd.

Ons doel is om de Europese markt te bedienen en de mensen een inzicht te geven van wat oudh nou werkelijk is en hoe dat nou eigenlijk echt ruikt. Wij zien dat veel internationale merken de naam oud of oudh verwerken in hun parfumlijnen, maar de meeste mensen weten niet echt wat het betekent en van waaruit het is ontstaan en van wat het wordt geproduceerd.

Geen zorgen , Oostersparfum is er voor u. Wij leveren goeie service aan onze klanten. Wij beschouwen ze als onze gasten die we met open armen verwelkomen.

Wij hebben unieke en prachtige geuren in onze collectie die voor de meeste onbekend zijn, daarom kunt u voor bijna alle parfums testers bestellen.

U kan bij ons altijd uw vraag kwijt , of het nou gaat om wat informatie over een product of ons bedrijf of als u een arabische parfum zoekt wat u nergens in Europa kan vinden. Nogmaals geen zorgen. Wij kunnen kijken of we dat bij de leverancier in het midden-oosten kunnen bestellen.

U kan op onze blogpagina ook veel informatie vinden. Wij wensen onze klanten de beste en meest sensationele oudh ervaringen toe.

De waardering van oostersparfum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 307 reviews.